So long suckers.

Herregud säger jag bara! Var precis nere i garaget och lastade in allting till semestern. 100 väskor har vi fan med för 9 dagar! Nej, men det kommer bli hur perfekt som helst. 

Innan idag stack jag iväg med syster och pappa och fixade med mina Converse-skor som hade gått i sönder undertill, fick pengarna tillbaka och köpte ett par med tjockare sula så att säga. Köpte en tjocktröja också som jag ska ha med mig på semestern, en rosa hihi. Sen hämtade vi pojkarna efter det och nu är vi alla 6 här hemma, och imorgon åker vi :D

Jag kommer inte skriva på 9 dagar, så vi hörs efter semestern. Ha en trevlig vecka och en trevlig midsommar!

To one person you may be the world.

Har bytt från en blogg till en annan ungefär 100 gånger, men nu ska jag ha det här. De andra är så dåliga pga de inte har någon statistikmätare! 

Idag hjälpte jag först pappa med akvariet, gjorde det fint nu innan semestern. De behöver också lite semester kanske, hihi. När vi var klara, stack jag till älskling. Runt fem tiden körde vi och hans familj till hans faster, där det var fest för henne och älsklings farfar. Vi åt italiensk buffé, vilket jag aldrig ätit innan men det var svingott! Därefter åt vi citronkaka, som också var god. Därefter var min mage på gränsen till explosion. 

Senare idag (skriver detta inlägg halv 3 på natten ju) så ska jag iväg med syster för att fixa lite småsaker innan vi åker på semester, och sen hämtar vi upp svåger och älskling med deras packning för de ska nanna över här i och med vi åker tidigt på måndag. Det ska bli så himla skönt och så himla kul att komma bort härifrån! Spendera 9 dagar med mina närmsta, det kan inte bli bättre. Får bara hoppas på perfekt väder, annars börjar jag gråta. 

Ska ni någonstans på semester? 

Nu tänkte jag bädda ner mig och drömma mig bort. Sov gott!

Be my guest.

Jag hatar Sveriges väder. Innan idag var det fint, sen började det regna lite innan det blev sol igen. Sen började det blåsa som in i helvete, och sen blev det jättefint och sen blev det kallt och började blåsa igen. När jag skulle hem, så började det såklart ösregna. Det är så jäkla tråkigt att det är sånt här väder i början av sommarlovet! Jag hoppas verkligen inte att hela mitt sommarlov kommer bestå av sånt här väder. 

Har varit hemma hos bebo idag bara och tagit det lugnt, var ute lite innan också. Imorgon blir det först övningsköra med pappa och mamma, sen sticker vi och handlar jacka till pappa och lite sånt innan semestern. Därefter blir det hem till boo, som jag antagligen kommer spendera natten hos. Myspys!

Hämtade föressten ut mitt Nelly-paket idag, hade beställt lite kläder! Visar det imorgon eller på måndag. 

Studyfreak.

Idag körde jag och pappa till trafikskolan och köpte ett körkortspaket till mig, så nu är man 11 000 kr fattigare. Där ingick 30 lektioner, teoripaket, halkan och någonting annat. Efter det så övningskörde jag, det gick inte lika bra idag och jag vet inte varför, jag var väl någon annanstans med mina tankar. 

Så nu har jag teoriböckerna som jag kan läsa i, perfekt nu under mitt sommarlov när jag inte har något annat att plugga. Det är riktigt mycket du ska kunna, man vill gråta när man ser allt. Kan redan ett par vägmärke, men det är så mycket annat man ska kunna än bara det. Blir till att plugga ihjäl sig, under semestern också tråkigt nog. Men om man vill ha sitt körkort i tid, får man lägga ner mycket tid på det annars kommer du ingenstans. Planerar att ta mitt körkort i år i alla fall! 

Nu tänkte jag byta om och sen hoppa ner i sängen. Vi hörs imorgon! 

Skinnjacka - VeroModa
Linne - GinaTricot
Byxor - VILA
(Lägg märke till min söta kanin uppe på min hylla. Den fick jag när jag döptes och den har följt med mig ända sen dess, den har varit med om mycket den, hihi)

Summer vacation, oh jippie yey.


Äntligen så har jag sommarlov! Fick mina betyg idag, 4 VG och 3 G.
Så nu ligger jag ifrån ettan på 9 VG, 9 G och 1 MVG. Jag är faktiskt duktig, hihi. Efter skolavslutningen så stack jag till bebo där vi stack och handlade mat med hans killkompis. Nu är jag i alla fall hemma och imorgon, eller senare idag så sticker pappa och jag ut och övningskör och skriver in mig på körskolan så jag kan få hem min teoribok. 

Nu hade jag tänkt sova, ska upp tidigt imorgon. Sov gott!

Get out of my way.


Blir ett sent inlägg, men har inte haft tid att skriva under dagen. När jag och pappa vaknade i morse så stack vi först till banken och fixade lite saker och sen övningskörde jag. Först vid ett industriområde, sen drog han ut mig till landet och tillslut drog han ut mig på motorvägen! Det var helt ball, körde 110 och körde om bilar och hela köret, man får sån adrenalinkick av att köra så fort efter att ha kört och fisit i 50 nästan hela tiden. Det gick faktiskt bra på motorvägen. Sen körde jag till bebo där jag dumpade av mig själv, hihi. Vi såg filmen Crank på kvällen, den är skitbra. Jason Statham är cool! 

Nu är jag i alla fall hemma och imorgon, eller ja egentligen idag är det skolavslutning, det efterlängtade sommarlovet. Ska bli kul att se mina betyg faktiskt. Efter det sticker jag nog till bebo, vi ska antagligen med hans killkompis och storhandla. Godnatt!



Copyright: Terese Lina M.
Bilden är mitt skolarbete i grafisk kommunikation. En annons till Kaspers sockerfria Ketchup.
Har gjort allting själv, hihi.

Be my lover, undercover.


Idag har det varit en skön dag. Var i skolan och lämnade in mina böcker bara, för vi hade inga lektioner. Sen stack jag till bebo. Vi var ute och gick en lång runda med en killkompis till honom.
Sen hade vi det bara mysigt som vanligt tills jag skulle hem, det är alltid lika tråkigt att gå ifrån honom. 

Imorgon är jag ledig, och sen på torsdag är det skolavslutning! Så himla skönt det kommer bli med sommarlov, och det ska bli kul att se mina betyg, hehe. Nu hade jag tänkt ta någonting att äta och sen bädda ner mig! Sov gott och godnatt. 


DAGENS OUTFIT:

Svart, kort jacka: H&M
Tröja: VILA
Scarfs: VeroModa

Cosy cottage.


Hej! 

Idag stack jag och pappa ut och övningskörde i ungefär 1½ timme, det gick faktiskt helt okej för att vara andra gången. Är ute i trafiken och allt redan, hehe. Kanske får akta er om ni själv är ute och kör, haha! Efter det körde jag till älskling och dumpade av mig själv. Har spenderat hela dagen med honom, vi stack till Entré och jag shoppade .. som vanligt. Handlade två stycken tröjor, och sen åt vi på McDonalds! Älsklingen testade den nya CBO, och den var svingod! 

Nu hade jag tänkt gå och äta något och sedan fixa lite med en inlämning till Naturkunskap, suck. Handlar om Hållbar utveckling, och jag fattar ungefär ingenting. Men får göra så gott jag kan, betygen sätts imorgon. Och nu är det bara 2 skoldagar kvar, och sen är det skolavslutning. Det kommer bli riktigt skönt! Jag hoppas bara det blir bra väder hela sommarlovet, så man kan bli lite solbränd.

Måste bara säga att det är två veckor kvar innan min familj, älskling och systers pojkvän åker på semester. Ska vara i en stuga längre upp i landet i 9 dagar. Stugan ligger helt för sig själv precis vid en sjö, underbart mysigt. Kommer bilder nedan på hur den ser ut, på terrassen och på en av toaletterna, hehe. 





Jag blir myndig!


I fredags blev jag 18 år gammal, så helgen har bestått av att fira mig med släkt och vänner. I fredags var jag och papi först på en barndomskompis studentfest, därefter blev det middag och presenter hemma. Igår kom släkten + älskling och firade mig, sen kom några kompisar till mig och jag hade jättekul! Men innan allt folk kom så var jag, papi och syster ute och övningskörde. Första gången jag satte mig bakom ratten, och det var hur kul som helst!

Idag var det en liten storasyster-lillasyster dag, jag och min äldre syster stack ut i stan och shoppade. Blev lite tröjor, leggings, koftor, en jacka och lite smått & gott. Därefter tog vi en snabb tur till McDonalds och sen färgade vi varandras hår. Jag tog Dark Mocha, och det kommer säkert bli hur bra som helst. 

Imorgon sticker jag och papi ut och kör en stund innan jag blir avdumpad hos älsklingen. 
Nu ska jag äta någonting och sen så småningom bädda ner mig. 

RSS 2.0